Tuinonderhoud Wageningen - Ruinard Hoveniers V.O.F.
}

25 jaar ervaring

Ons bedrijf heeft jarenlang ervaring, en dat kun je zien

Z

Leerbedrijf

Wij zijn een SBB gecertificeerd leerbedrijf.

Hoogstaande kwaliteit 

Een tuin moet goed zijn en verwacht je dus kwaliteit

Tuinonderhoud Wageningen

Voor een specialist in tuinonderhoud bent u bij Ruinard Hoveniers, werkzaam in de omgeving van Wageningen, Oosterbeek en Elst, aan het juiste adres. U kunt bij ons terecht voor ontwerp en aanleg van uw tuin, maar u kunt ook bij ons terecht voor het onderhoud aan uw tuin. Bij ons bedrijf hebben we naast een hoge mate van vakkundigheid ook een eindeloze liefde voor ‘groen’. Dit betekent dat we uw tuinonderhoud in de omgeving van Elst, Oosterbeek en Wageningen met passie uitvoeren.

Ruinard Hoveniers: voor al uw tuinonderhoud in omgeving Wageningen, Oosterbeek en Elst

Als u een tuin heeft wilt u natuurlijk dat deze er gedurende het hele jaar prachtig uitziet zodat u het hele jaar door kunt genieten van uw tuin. Dat begrijpen we volkomen bij Ruinard Hoveniers. Wij helpen u dan ook graag om dit te bereiken. Dit doen we door middel van tuinonderhoud, waarbij we enkel echte vakmensen inschakelen. Het onderhoud aan uw tuin is volledig volgens uw wensen in te vullen. Zo kunnen we één keer per jaar onderhoud aan uw tuin plegen, maar dit kan natuurlijk ook meerdere keren. Dit is geheel naar uw keuze en volgens uw wensen. We gaan hierover graag in overleg waarbij we u een passend advies geven over het onderhoud dat nodig is om uw tuin het hele jaar door te laten stralen. Binnen ons bedrijf hebben we service hoog in het vaandel staan.

Bel ons nu voor een persoonlijk advies over uw tuin!

Wilt u Ruinard Hoveniers inschakelen voor het onderhoud van uw tuin in de omgeving van Wageningen, Oosterbeek en Elst? Wij doen dit maar al te graag voor u! Neem contact met ons op door te bellen naar 0488-491370 en vraag uw offerte aan. Ook kunt u ons bellen voor meer informatie over onze diensten of voor een persoonlijk advies voor uw tuin. Met Ruinard Hoveniers is uw tuin het gehele jaar verzorgd. 

  • Velden met een * zijn verplicht