Tuinaanleg Wageningen - Ruinard Hoveniers V.O.F.
}

25 jaar ervaring

Ons bedrijf heeft jarenlang ervaring, en dat kun je zien

Z

Leerbedrijf

Wij zijn een SBB gecertificeerd leerbedrijf.

Hoogstaande kwaliteit 

Een tuin moet goed zijn en verwacht je dus kwaliteit

Tuinaanleg Wageningen

De tuin van uw dromen laat u natuurlijk aanleggen door Ruinard Hoveniers, gevestigd nabij Wageningen. Binnen ons hoveniersbedrijf zijn 15 vakbekwame hoveniers werkzaam die voor u klaarstaan om de creatieve vertaling van uw droom waar te maken. Dit kunnen we doen omdat we werken met zowel vakkundige medewerkers met jarenlange ervaring, maar ook met jonge medewerkers met creatieve en innovatieve inzichten. Bij elkaar is dit een gouden combinatie. Wij leveren vakkundige aanleg van uw tuin, maar dan wel met een creatieve twist.

Wij verzorgen uw tuinaanleg in de buurt van Wageningen compleet volgens uw wensen

Bij Ruinard Hoveniers hebben we service en communicatie hoog in het vaandel staan. De reden hiervoor is dat de lijnen tussen ons bedrijf en de opdrachtgever hierdoor kort kunnen worden gehouden en tussentijds overleg mogelijk is. Met voortdurende communicatie kunnen wij perfect aan de wensen van onze klanten voldoen. Het gevolg hiervan is een schitterend resultaat. Op deze manier biedt Ruinard Hoveniers altijd net dat beetje extra.

Ook voor een doordacht tuinontwerp

Als u naast de tuinaanleg van uw tuin in de omgeving van Wageningen Ruinard Hoveniers ook inschakelt voor het ontwerp van uw tuin, is dit ontwerp helemaal gratis. Met ons ontwerp verzorgen we echt maatwerk, waardoor wij voor u de tuin kunnen maken waarvan u altijd al gedroomd heeft. Wilt u Ruinard Hoveniers inschakelen voor uw tuinaanleg in Wageningen of omgeving? Vraag dan snel uw offerte aan door te bellen naar 0488-491370.

  • Velden met een * zijn verplicht